Tjänster

Att välja en leverantör för digitala tjänster som webbutveckling och systemutveckling är inte lätt. Vad vi kan lova är att vi är lite nördigare än våra kollegor i branschen. Den tekniska expertis det medför gör att vi kan se affärsmöjligheter som andra kanske inte gör.

Vårt fokus är att hjälpa dig att öka din lönsamhet med hjälp av produktioner och tjänster inom system- och webbutveckling. Ibland innebär det att vi tar fram helt nya webbplatser eller skräddarsydda system. Men lika ofta hjälper vi våra kunder att utveckla, optimera och förvalta sina befintliga system och webbplatser.

I dagens uppkopplade samhälle, där var och varannan människa bär med sig internet i fickan, går system- och webbutveckling dessutom allt som oftast hand i hand mot ett gemensamt mål. Det är sällan som ett systemutvecklingsprojekt inte på ett eller annat sätt även involverar webben.

Att varje företag är unikt må vara en kliché, men det är en sann sådan. Därför avgör din verksamhet och ditt varumärke vilka krav och behov som sätts på just ditt system eller webbplats. Kanske behöver du ett skräddarsytt orderhanteringssystem du kan hantera från mobilen? Eller passar det bättre med ett system på webben eller en Windows-applikation? Eller varför inte integrera alla tre plattformar med en ny webbplats?

Vi hjälper dig att komma fram till vilken typ av lösning som passar just dig och har kompetensen att omsätta den i praktiken. Alltid med ditt varumärke, din affär och din lönsamhet i fokus.
Webbutveckling
Rubriken webbutveckling sammanfattar fyra olika områden vi arbetar med för att våra kunder ska lyckas med sina webbprojekt. Dessa är Analys & Strategi, Koncept & Design, Utveckling & Optimering, Drift & Trafikdrivning.

Att samarbeta med oss ska vara en investering, inte en kostnad. Därför ser vi alltid till att er webbplats stärker ert varumärke, bidrar till fler affärer och i slutändan ökar er lönsamhet. 


Systemutveckling
Utveckling av skräddarsydda verksamhetsstöd som orderhanterings- och bokningshanteringssystem är ett område vi har stor erfarenhet av. Om man dessutom kopplar befintliga system till webbplatsen kan man ofta hitta möjligheter till automatiseringar, integrationer och andra lösningar. Dessa ger i sin tur  kostnadsbesparingar, effektivitetsvinster med mera. 


Sociala intranät
Vi arbetar med vårt egenutvecklade sociala intranät MyLive som under det senaste året rotat sig på intranätmarknaden. MyLive är en ”färdig lösning" med digitala informations- och samarbetsverktyg som minimerar utvecklingskostnader i ditt intranätprojekt. Kontakta oss eller besök www.socialaintranät.se för mer info.